Vårstäda för bättre välmående

Enligt tidningen Café är vårstädningen en psykologiskt positivt främjande aktivitet. "Konsekvenser om du inte skulle genomföra den årliga rengörningen av golv, tak och väggar som allt som oftast resulterar i en frisk grönsåpa-doftande tillvaro i flera veckor framåt? Vi vet inte – men hade du frågat en spådam hade hon antagligen sagt något i stil med flera år av otur framåt." (Café - Markus Aamisepp).

Vårstädningen ger dig möjlighet att slänga ut gammalt bråte och starta om inför sommaren. Ett fräscht boende ger en liknande boost för välmåendet som att äta nyttigare, träna och sova bättre. Enligt många psykologer så mår människor bättre i en städad tillvaro, själva städningen kanske inte får dig att må bättre för stunden men känslan av uppfyllelse när du blivit klar kan ge en positiv effekt på välmåendet.

Det är viktigt att organisera städningen och att jobba systematiskt för att jobbet inte skall kännas oövervinnerligt. Beroende på personlighet kan det vara mer eller mindre svårt att organisera städandet. Man ska inte glömma att städandet är en konstform som tar tid att lära sig. Om du vill ha hjälp med städningen så tveka inte att kontakta oss på Öviks städservice. Vi hjälper dig med en storstädning som gör att du får ta del av de positiva effekterna av ett vårstädat boende utan att behöva städa själv.