Fönsterputsning
Fönsterputs Örnsköldsvik städfirma

Fönsterputsning av proffs i Örnsköldsvik

 

Med välputsade fönster så ser ditt hem både renare och ljusare ut och det ger ett lyft till hela huset, lägenheten eller kontoret. För att fönstren skall se rena ut och släppa in maximalt med ljus så behöver de putsas minst ett par gånger om året beroende på läge och väderförhållanden.

Många tycker att det är både svårt och tidskrävande att putsa fönstren själv och det är heller inte helt enkelt att få till putsningen utan att  lämna ränder som kan vara riktigt störande speciellt i solsken. Det enda som gäller för att bli riktigt duktig på att putsa fönster är träning och åter träning och det är just vad vår personal som jobbar med fönsterputsning får. Dessutom använder vi enbart professionell utrustning och medel.

För oss är fönsterputsning någonting helt annat än att på snabbaste sätt raka av ett fönster för att sedan fortsätta till nästa. Vi rengör helst karmar runt fönstren noggrant både på in och utsida för att ge bästa möjliga resultat. Vi vill lämna ett resultat som vi kan vara stolta över.

Vi putsar fönster som är öppnigsbara inåt eller på bottenvåning där vi kan komma åt utifrån via förlängare eller trappstege, putsning på högre höjder överlåter vi till andra. 

Vi erbjuder fönsterputs både i ert hem och på er arbetsplats och när vi putsar hemma hos er har ni även möjligheten att utnyttja Rutavdraget som ger er 50% rabatt på priset. Det är billigare än de flesta tror att få fönstrena putsade av oss.

Kontakta oss för offert eller om ni vill veta mer.

Lämna fönsterputsningen till oss!

Få en kostnadsfri offert för storstädning